Friday, 19 January 2018

Follow "giveaway #1 new year 2018 by cikyan"







Nampaknya ada lagi Giveaway yang dianjurkan oleh blogger. kali ini dianjurkan oleh blogger Cik Yan. So, sebagai tanda support dan saling berkenal-kenalan, saya pun nak joint juga GA ni.

Cik Yan inta komen blog dia, saya rasa keseluruhannya okey, ada banyak  maklumat yang dikongsi terutamanya berkaitan keagamaan. Boleh la tambah ilmu.

Seterusnya cik Yan tanya pa azam tahun ni.. Azam  Tahun ni saya nak tamatkan apa yang saya sedang buat iaitu dah masuk 5 tahun tak grad lagi PhD.  So tahun ni by hook or by crook i must finish my journey and grad.  Azam lain, nak tambah lagi duit banyak-banyak sebab senang nak gi Umrah dan nak cucupkan simpanan dalam tabung haji. Hahaha... 

lagi apa ye.. Tu aje kot.
Kawan-kawan lain, jom le join.


4 comments:

CIKGU ALIZA ABD AZIS said...

gued luck semoga tercapai segala impian...

Nur Azian Jaafar said...

thanks tau sudi join giveaway cikyan.. smoga berjaya capai azam.. semoga cepat2 grad dgn kputusan cemerlang.. good luck tau !

Azah Rahaman said...

singgah sini dari giveaway cikyan :D goodluck ye. hehe. jemput singgah: http://zaza96.blogspot.my/2018/01/giveaway-1-new-year-2018-by-cikyan.html

Auni Sofea said...

Caiyok caiyok on ur Phd travelling :)
https://herlittlehome.blogspot.my/

Jangan Anggap bencana itu sebagai balasan dari tuhanmu..

  Sehari dua ini ‘kita’ masih lagi menerima kiriman whatsapp dari kawan sama ada secara personal atau yang dipos dalam ‘whatsapp gro...