Sunday, 14 January 2018

"Segmen Blogger - Jom Google Plus" Blogger hasrul Hassan


Jom Join segmen ni untuk kita mengeratkan silaturrahim.
Di samping itu juga ia membolehkan rakan blogger lain tahu bahawa blog saya juga wujud.

Mana tahu ada di antara rakan blogger yang menjalankan bisnes sama ada secara part time atau full time boleh la jengok blog saya sebab saya suka berkongsi berkaitan  dengan strategi dan pengurusan  perniagaan. Nanti rakan-rakan blogger boleh la mencari idea baru berkenaan pengurusan perniagaan.


Okey lah.. Itu saja komen dari saya. semoga ramai lagi yang join program anjuran saudara Hasrul Hasan ni.

<script async="" defer="" src="https://apis.google.com/js/platform.js"></script>
 <g:plusone size="tall" data-href="http://usryabdullah.blogspot.my/" data-lang="ms"></g:plusone>
 

5 comments:

Shikin Razali said...

Selamat bersegmen..

usryabdullah said...

Just for a networking and support each others

Amir Mazlan said...

bagus join segmen ni..salah satu cara untuk tarik trafik percuma..

OKje said...

Lama dah saya tak join segmen ni. Masa mula mula berblogging dulu selalu jugak join

usryabdullah said...

Otai yang dah ramai followers boleh abaikan segmen ini. Tapi kalau just untuk support member.Tak jadi masalah

HARGA KERETA DAH TURUN, BOLEH LA BUAT HUTANG LAGI.

"Abang, awak tukar je la kereta awak tu. Dah lebih 10 tahun dah awak pakai kereta tu." Tiba-tiba mem besar bersuara. "Aa..Ah....